Lululia.se

Hej och välkommna till vårt färgsprakande kläduniversum

Här ser du teamet bakom Lululia.se som varje dag ser fram emot att inspirera dig, och ser till att du får den bästa upplevelsen när du shoppar hos oss.

Lina

Kundtjänst & oprettelse af varer

Julie

Inköp & SoMe

Mikkel

E-commerce manager

Nina

Kundtjänst

Silje

Kundtjänst

Signe

Kundtjänst & SoMe

Anne Mette

Kundtjänst

Therese

Lageransvarig

Carina

Lagermedarbetare

Mette

Lagermedarbetare

Lars

Lagermedarbetare

LULULIA.SE

Ett stort utbud av härliga nyheter inom mode för kvinnor. På Lululia.se strävar vi efter att vara din favoritwebbshop när du vill köpa jackor eller andra kläder till någon av de fyra årstiderna. Vi arbetar ständigt för att kunna erbjuda rätt varor till den skarpaste prisen. Vi håller koll på de senaste trenderna och stilarna. Det innebär att du som kund alltid kan hitta ett brett utbud av de hetaste modetrenderna på vår webbshop. Dessutom har vi över 20 års erfarenhet av försäljning av kläder.

Vi på Lululia.se är specialister inom mode och kläder, och erbjuder ett brett utbud till bra priser för kvinnor i alla åldrar.

Vi lägger stor vikt vid att kundupplevelsen är i topp och att varorna levereras blixtsnabbt. När du beställer från oss, packas din beställning inom 48 timmar och du kan se fram emot att få dina varor inom bara 1-3 dagar.

Vi ser det som vår främsta uppgift att göra din upplevelse perfekt - från det ögonblick du slutför din beställning tills du får varan levererad hem till dig.

Om du har frågor om en specifik produkt, storlek, färg eller något annat, är du mer än välkommen att skicka oss ett meddelande på vår Facebook-sida, en e-mejl eller ringa till vår kundtjänst.

Telefonnummer

+46 40 66 88 544

E-mejl

Info@lululia.se